Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/autojobs/lib/db/DB.php on line 46
Confidentialitate : Autojobs

Vă aflaţi în: Confidentialitate

AUTOJOBS.RO® încearcă să protejeze și să ofere dreptul la intimitate utilizatorilor portalulului www.autojobs.ro.

Potrivit legislației în vigoare (Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor, referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestora, Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice), AUTOJOBS.RO® oferă siguranța și securitatea datelor personale furnizate de utilizatori. Integritatea și exactitatea datelor introduse sunt strict garantate de utilizatori. Introducerea cât mai exactă și completă a datelor oferă utilizatorilor primirea corectă și completă a datelor și serviciilor oferite de AUTOJOBS.RO®.

AUTOJOBS.RO® va oferi la cerere date despre utilizatori doar autorităților publice, administrative sau de justiție, respectând condițiile prevăzute de lege.

Datorită lipsei securității datelor trimise prin intermediul rețelelor de internet, de către utilizatori către AUTOJOBS.RO® , orice informație trimisă se va face pe propriul risc al utilizatorilor.

Utilizatorii se diferențiază prin conturi de acces personalizate. Pentru a putea beneficia de serviciile oferite de AUTOJOBS.RO®, utilizatorii vor crea conturi proprii pe baza unei adrese de email validă. Fiecare cont este protejat de o parolă. Recomandarea AUTOJOBS.RO® este de a nu furniza informații despre cont nimănui. În momentul în care utilizatorii și-au creat cont pe AUTOJOBS.RO® există opțiunea de a opta pentru primirea de informații despre noutățile, produsele, serviciile, evenimentele etc. promovate, prin selectarea căsuței corespunzătoare când se crează contul. La crearea contului, utilizatorii vor primi un mesaj prin care sunt rugați să-și confirme și să-și activeze contul. Acest mesaj poate ajunge in „Inbox”, „Spam” sau „Bulk”. După utilizarea contului este necesară deconectarea.

În cazul în care utilizatorul dorește ștergerea contului și a datelor furnizate către AUTOJOBS.RO® este necesară o solicitare scrisă prin care se vor șterge contul și datele personale, urmate de imposibilitatea folosirii portalului cu drepturi de utilizator, ci doar cu drepturi de vizitatori.

Utilizatorii pot fi candidați sau angajatori, și nu numai.

În calitate de candidați, utilizatorii își pot înregistra CV-urile în baza de date a AUTOJOBS.RO®. Doar anumiți angajatori au acces la CV-uri. AUTOJOBS.RO® nu își asumă responsabilitatea față de acuratețea, veridicitatea, autenticitatea,valabilitatea și seriozitatea CV-urilor și persoanelor de contact. AUTOJOBS.RO® nu garantează utilizarea sau accesul asupra CV-urilor de către utilizatori sau terțe persoane, datorită breșelor de securitate existente în rețelele de internet. Utilizatorii candidați își pot modifica CV-urile permanent.

În calitate de angajatori, utilizatorii pot posta locuri de muncă. AUTOJOBS.RO® nu își asumă responsabilitatea față de acuratețea, veridicitatea, autenticitatea,valabilitatea și seriozitatea posturilor de muncă, anunțurilor publicate și persoanelor de contact ale angajatorilor.

AUTOJOBS.RO® nu își asumă responsabilitatea pentru pierderea de orice natură (date, venituri, proprietate etc.), inclusiv pierderi accidentale, directe sau indirecte, cauzate de folosirea portalului www.autojobs.ro.

AUTOJOBS.RO® nu își asumă responsabilitatea pentru încălcarea legilor de copyright de către utilizatorii portalului www.autojobs.ro, responsabilitatea revenind strict utilizatorilor.

Riscul folosirii resurselor www.autojobs.ro revine în totalitate utilizatorilor, de aceea utilizatorii sunt sfătuiți să ceară informații suplimentare, să judece informațiile primite, să nu ofere informații despre care nu știu cum vor fi folosite mai departe.

AUTOJOBS.RO® își rezervă dreptul de a modifica/șterge informații primite/publicate în scopul respectării legilor în vigoare și, de asemenea, își rezervă dreptul de a bloca accesul utilizatorilor și a selecta utilizatorii.

AUTOJOBS.RO® sprijină și susține utilizatorii care trimit comentarii pertinente, sugestii de îmbunătățire a portalului, întrebări, reclamații folosind formularul de contact. Informațiile primite sunt strict confidențiale.

AUTOJOBS.RO® poate modifica aceste reguli de confidențialitate fără a anunța utilizatorii, publicându-le în această pagină.


Filtrează anunţuri
Toate drepturile sunt rezervate © 2009


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/cpanel/php/sessions/ea-php56) in Unknown on line 0